EVEN VOORSTELLEN - https://www.kamperpoorter.nl

Tel: 038-4213120
KAMPERPOORTER.NL
Logo Kamperpoorter
WELKOM OP DE WIJKWEBSITE VAN DE KAMPERPOORTER
Kamperpoort
Ga naar de inhoud

EVEN VOORSTELLEN

Even voorstellen – een nieuw gezicht in de wijk!


Aangenaam kennis te maken! Per januari ben ik – Jan-Willem Bekhuis –begonnen als opbouwwerker in jullie buurt. Mijn collega’s Ingrid & Johanna zijn me op dit moment wegwijs aan het maken in de wijk.

Samen met hen en u hoop ik van de Kamperpoort een (nog) mooiere plek te maken om te wonen en te leven. Door krachten te bundelen zorgen we ervoor dat de buurt leefbaar, veilig, schoon en prettig wonen is en blijft. Loopt u ergens tegenaan en/of heeft u daar ideeën over? Dan ga ik graag in gesprek! Ik loop en fiets regelmatig door de wijk en hoop dan een praatje te maken over hoe het wonen en leven in de wijk is.

Naast de Kamperpoort werk ik ook in Assendorp en Pierik. In deze wijken kom je me ofwel op straat, ofwel in Ons Eigen Huis en in de Enk gemakkelijk tegen. Meestal op maandags t/m donderdags, verder regelmatig ’s avonds, op vrijdags of in het weekend. Een vaste werkweek heb ik niet echt, dus app, mail of bel gerust!

Tot in de buurt of in het wijkcentrum!

Contactgegevens:
06-141 853 14
jw.bekhuis@travers.nlEven voorstellen – een nieuw gezicht in de wijk!Ik ben Ayésha Leito. Geboren en getogen op Curaçao, Willemstad en sinds 2001 woonachtig in Zwolle.
Ik vind Zwolle een mooie stad om te
wonen maar ook zeer zeker te recreëren. Een rondje Zwolle op de fiets is wekelijks een vaste prik inclusief een tussenstop bij de Vecht of het Zwarte Water en sowieso even op de oude IJsselbrug. Het verveelt nooit. In februari j.l. ben ik begonnen als buurtwerker bij Stadsdeel Midden
( Assendorp/Pierik, Binnenstad, Kamperpoort, Veerallee ). Inmiddels heb ik al wat buurtbewoners onmoet en heb ik aardig wat sfeer kunnen proeven van de Kamperpoort. Er is heel veel reuring, er gebeurt veel. Induviduele buurtbewoners die voor elkaar iets betekenen, maar ook diverse groepen actieve bewoners die zich voor de wijk inzetten. Ieder op z’n eigen manier. Los van het feit dat dat er sowieso mag zijn, zit de verreiking van een buurt m.i. daarin. In die betrokkenheid.
En ja, overal gebeurt er wel wat. Dat hoeft niet verzwegen te worden. Maar hoe gaan we op een positieve manier met elkaar hierover in gesprek en nadenken over een stabiele oplossing?
Ik probeer wekelijks ff te buurten. Ik vind het leuk om mensen spontaan te ontmoeten en aan de praat te raken. Ben benieuwd naar wie jullie zijn, jullie hobby’s, ideeën voor de buurt en naar wat wij samen voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen, ideeën, “koetjes en kalfjes” of loop je ergens tegen aan?
Dan ben ik van maandag tot en met donderdag te vinden in het wijkcentrum

Ons Eigen Huis, telefonisch bereikbaar via 06-16118066 en/of anders via het mailadres a.leito@travers.nl
 
Hopelijk tot gauw. Hetzij in Ons Eigen Huis, telefonisch of via de digitale weg, maar het liefst toch gewoon in de wijk natuurlijk.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ayésha Leito                                                        

Terug naar de inhoud