EVEN VOORSTELLEN - https://www.kamperpoorter.nl

Tel: 038-4213120
KAMPERPOORTER.NL
Logo Kamperpoorter
WELKOM OP DE WIJKWEBSITE VAN DE KAMPERPOORTER
Kamperpoort
Ga naar de inhoud

EVEN VOORSTELLEN

Even voorstellen – een nieuw gezicht in de wijk!
Mijn naam is Rick Visser en ik ben de nieuwe wijkagent in de wijken Kamperpoort, Veerallee en Hanzeland. Inmiddels ben ik bijna 10 jaar werkzaam bij de politie, waarvan 8 jaar in de gemeente Zwolle.
De laatste jaren was ik actief als jeugdagent in diverse wijken. Samen de wijk leuk en veilig houden is mijn streven. Ik vind het belangrijk om respect te hebben voor elkaar, problemen praktisch op te lossen en  maatwerk te leveren. Daarnaast houd ik van een potje voetballen en maak ik graag een praatje in de wijk. Op woensdagmiddag ben ik regelmatig in het wijkcentrum te vinden, maar je kunt  mij ook altijd bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 of via politie.nl. Kom je mij tegen op de fiets? Spreek me dan gerust aan!

Even voorstellen – een nieuw gezicht in de wijk!Ik ben Ayésha Leito. Geboren en getogen op Curaçao, Willemstad en sinds 2001 woonachtig in Zwolle.
Ik vind Zwolle een mooie stad om te
wonen maar ook zeer zeker te recreëren. Een rondje Zwolle op de fiets is wekelijks een vaste prik inclusief een tussenstop bij de Vecht of het Zwarte Water en sowieso even op de oude IJsselbrug. Het verveelt nooit. In februari j.l. ben ik begonnen als buurtwerker bij Stadsdeel Midden
( Assendorp/Pierik, Binnenstad, Kamperpoort, Veerallee ). Inmiddels heb ik al wat buurtbewoners onmoet en heb ik aardig wat sfeer kunnen proeven van de Kamperpoort. Er is heel veel reuring, er gebeurt veel. Induviduele buurtbewoners die voor elkaar iets betekenen, maar ook diverse groepen actieve bewoners die zich voor de wijk inzetten. Ieder op z’n eigen manier. Los van het feit dat dat er sowieso mag zijn, zit de verreiking van een buurt m.i. daarin. In die betrokkenheid.
En ja, overal gebeurt er wel wat. Dat hoeft niet verzwegen te worden. Maar hoe gaan we op een positieve manier met elkaar hierover in gesprek en nadenken over een stabiele oplossing?
Ik probeer wekelijks ff te buurten. Ik vind het leuk om mensen spontaan te ontmoeten en aan de praat te raken. Ben benieuwd naar wie jullie zijn, jullie hobby’s, ideeën voor de buurt en naar wat wij samen voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen, ideeën, “koetjes en kalfjes” of loop je ergens tegen aan?
Dan ben ik van maandag tot en met donderdag te vinden in het wijkcentrum

Ons Eigen Huis, telefonisch bereikbaar via 06-16118066 en/of anders via het mailadres a.leito@travers.nl
 
Hopelijk tot gauw. Hetzij in Ons Eigen Huis, telefonisch of via de digitale weg, maar het liefst toch gewoon in de wijk natuurlijk.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ayésha Leito                                                        

Terug naar de inhoud