Contact: Wijkcentrum Ons Eigen Huis

Mussenhage 2

8011 BH  Zwolle

Telefoon :  038 - 421 31 20

E-mail : redactie@kamperpoort.nl

Volg Ons

HomeActiviteiten Ons Eigen HuisNieuwsGebeurtenissenWijkcentrum Ons Eigen HuisWijkstichting STRIKJeugd- en JongerenwerkBewonersbedrijfZorg en WelzijnWijkkrant KamperpoorterLinksContact

Peuterspeelzaal Mussenhage

Peuterspeelzaal Mussenhage is gevestigd in wijkcentrum “Ons Eigen Huis” in de Kamperpoort en maakt onderdeel uit van de stichting Doomijn (www.doomijn.nl).
We werken met kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 4 jaar. We hebben twee groepen en maximaal 16 kinderen op een groep. .
Een maandag/vrijdaggroep en een dinsdag/donderdaggroep.
Er wordt gewerkt met de methode Piramide. Piramide is een programma wat aandacht besteedt aan de verschillende ontwikkelingsgebieden. Het biedt bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van de taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en motorische ontwikkeling.

De speelzaal is gezellig ingericht met verschillende hoeken. Bijvoorbeeld een bouwhoek en een knutselhoek. Ook spelen we graag buiten met de kinderen.Op de speelplaats staan verschillende speeltoestellen, o.a. een speelhuis en er is genoeg ruimte om te fietsen.

Een belangrijk onderdeel op de speelzaal is om de peuters spelend de wereld te laten onderzoeken. We dagen de kinderen dan ook uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen wij bij aan de groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen van een kind. Dit alles in een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat.


Op de speelzaal werken minimaal twee gediplomeerde, ervaren leidsters. Af en toe maken wij ook een uitstapje naar de kinderboerderij, het park of de bibliotheek. Om dit te kunnen doen roepen wij soms de hulp in van ouders. Zo is er voldoende veiligheid om samen op stap te gaan. Kortom een ochtend op de peuterspeelzaal is altijd een feest. Bent u nieuwsgierig geworden? Dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.


Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de peuterspeelzaal, loop gerust na 12.00 een keertje binnen.


  Kamperpoort   

  Peuterspeelzaal Mussenhage  


  Adres:                                   Mussenhage 2
  Postcode/ plaats:                 8011 BH Zwolle
  Telefoon :                             038 - 4229361

  Pedagogischmedewerkers:

  Mieke van Oeveren en Githa op den Dries

  Openingstijden:

  Maandag:     08.45 - 11.45 uur
  Dinsdag:      08.45 - 11.45 uur
  Donderdag: 08.45 - 11.45 uur
  Vrijdag:        08.45 - 11.45 uur