Contact: Wijkcentrum Ons Eigen Huis

Mussenhage 2

8011 BH  Zwolle

Telefoon :  038 - 421 31 20

E-mail : redactie@kamperpoort.nl

Volg Ons

HomeActiviteiten Ons Eigen HuisNieuwsGebeurtenissenWijkcentrum Ons Eigen HuisWijkstichting STRIKJeugd- en JongerenwerkBewonersbedrijfZorg en WelzijnWijkkrant KamperpoorterLinksContact

Even voorstellen – een nieuw gezicht in de wijk!

Aangenaam kennis te maken! Per januari ben ik – Jan-Willem Bekhuis –begonnen als opbouwwerker in jullie buurt. Mijn collega’s Miny, Ingrid & Johanna zijn me op dit moment wegwijs aan het maken in de wijk.


Samen met hen en u hoop ik van de Kamperpoort een (nog) mooiere plek te maken om te wonen en te leven. Door krachten te bundelen zorgen we ervoor dat de buurt leefbaar, veilig, schoon en prettig wonen is en blijft. Loopt u ergens tegenaan en/of heeft u daar ideeën over?
Dan ga ik graag in gesprek! Ik loop en fiets regelmatig door de wijk en hoop dan een praatje te maken over hoe het wonen en leven in de wijk is.


Naast de Kamperpoort werk ik ook in Assendorp en Pierik. In deze wijken kom je me ofwel op straat, ofwel in Ons Eigen Huis en in de Enk gemakkelijk tegen. Meestal op maandags t/m donderdags, verder regelmatig ’s avonds, op vrijdags of in het weekend. Een vaste werkweek heb ik niet echt, dus app, mail of bel gerust!


Tot in de buurt of in het wijkcentrum!


Contactgegevens:

06-141 853 14

jw.bekhuis@travers.nl